انواع سنگ برلیان

برلیان و انواع تراش برلیان را بشناسیم

تراش های برلیان

می دانید که تراش برلیان روی الماس چگونه صورت می گیرد؟ شما هم قصد دارید تا از سنگ های الماس برای طراحی جواهرات خود استفاده کنید؟ از شما میخواهیم که مطالب درج شده در وب سایت پیش روی خود را تا آخر همراهی نموده و اطلاعات کاملی را در مورد انواع تراش های روی الماس به دست آورید.

جالب است بدانید که سنگ الماس با توجه به نوع تراشی که دارد، از کاربرد بسیار متفاوتی نیز برخوردار می باشد. به عبارتی چنانچه تراش برلیان را بر روی سنگ الماس پیاده کنید، می توانید این سنگ را برای طراحی حلقه های نامزدی مورد استفاده قرار دهید. توجه داشته باشید که امروزه سنگ الماس جزو محبوب ترین سنگ های قیمتی مورد استفاده در طراحی جواهرات می باشد. بازتاب نور از سطح برلیان بی نظیر و فوق العاده است بنابراین شما نیز می توانید از تراش یاد شده برای تزیین سنگ الماس در اختیار خود استفاده کنید.

سنگ برلیان
سنگ برلیان

انواع تراش‌های برلیان

مهمترین انواع تراش های برلیان عبارتند از:

– تراش پارکر: این مدل از تراش ها به بهترین شکل ممکن نور را منعکس نموده و از اشکال بسیار ظریفی هستند. بنابراین این مدل از تراش ها پایین ترین پراکندگی نور را خواهند داشت. توصیه می شود که قبل از بهره مندی از تراش مذکور حتما در مورد مشخصات انواع برلیان اطلاعاتی را به دست آورید.

– تراش برلیان ظریف: سطح درخشندگی مربوط به تراش یاد شده در بالاترین حد خود قرار گرفته است و طبق استانداردهای آلمان صورت می گیرد.

– تراش ایده آل : در تراش یاد شده تمام برش های صورت گرفته از ابعاد یکسانی برخوردار نیستند و یکی از قدیمی ترین انواع برش های صورت گرفته بر روی سنگ الماس می باشد.

سوال برلیان سنگ است یا تراش ذهن بسیاری از افراد را به سوی خود مشغول نموده است که برای پاسخ به سوال یاد شده بهتر است که سایر قسمت های مقاله را نیز با دقت مطالعه نمایید.

تراش روی الماس چگونه صورت می گیرد؟

همانطور که میدانید الماس ها با تراش هایی که دارند زیبا هستند. سنگ الماس زمانی می تواند با زیبایی خود بینندگان را مدهوش کند که بهترین تراش را به خود اختصاص داده باشد. امروزه می توانید تراش های چهارگوش و گردی را بر روی سنگ های الماس مشاهده نمایید. یکی از مرسوم ترین و رایج ترین تراش های صورت گرفته بر روی سنگ الماس را برلیان شکل داده است. همچنین لازم به یادآوری می باشد که تراش برلیان را می توان بر روی تمام سنگ های قیمتی انجام داد و این تراش مختص سنگ الماس نمی باشد. برای انجام برش یاد شده می توان عمق برشی را روی سنگ الماس به وجود آورد و سپس محل برش را به شکل ظریف مورد صیقل قرار داد.

از مهمترین برش های صورت گرفته بر روی سنگ های الماس می توان به برش سنگ برلیان، برش قلبی، برش اشکی و برش مارکوئیز اشاره کرد. از سوی دیگر در سال های اخیر استانداردهای بسیار سختگیرانه ای برای تراش های روی الماس تدوین شده است. بنابراین جواهرسازان بایستی با دقت و وسواس بالایی سنگ های الماس در اختیار خود را مورد تراش قرار دهند. برای این منظور نیز می توانند از دستگاه های مدرن استفاده نموده و جواهرات چشمگیر و باشکوهی را طراحی کنند.

تراش روی سنگ الماس
تراش روی سنگ الماس

اصلی ترین تفاوت سنگ برلیان با الماس

توجه داشته باشید که برلیان یکی از ارزشمندترین انواع جواهرات موجود در جهان می باشد. از سوی دیگر سوال های بسیار متعددی ذهن بسیاری از افراد را در خصوص برش برلیان به سوی خود مشغول نموده است. یکی از مهمترین این سوال ها را تفاوت های میان سنگ الماس و برش مذکور شکل داده است. لازم به ذکر می باشد که برلیان به عنوان یک کانی یا سنگ در طبیعت یافت نمی شود. بنابراین تفاوت های فاحشی را میان آن و سنگ الماس می توان مشاهده نمود.

سنگ الماس جزو گرانبهاترین سنگ های موجود در طبیعت می باشد که از سطح بسیار ناهمواری برخوردار است. امروزه به کمک دستگاه های تراش می توانند سطح مربوط به الماس را تراش داده و آن را به اشکال مختلف در بیاورند. تراش صورت گرفته بر روی الماس را برلیان می گویند. در واقع برلیان به یکی از انواع تراش های صورت گرفته بر روی سنگ الماس اطلاق می شود.

توصیه می شود که شما نیز در گام اول اطلاعات بسیار دقیقی را در خصوص برلیان به دست آورید. چرا که در این صورت می توانید الماس های تراش خورده بسیار ظریف و زیبایی را در طراحی جواهرات مدنظرتان مورد استفاده قرار دهید. فراموش نشود که از زمان های دور برای طراحی انواع انگشترها و گوشواره ها از الماس های تراش خورده استفاده می کردند. الماس ها برش های منحصر به فردی را به خود اختصاص داده اند که انعکاس نور از سطح این سنگ ها واقعا چشمگیر و بی نظیر می باشد. لازم به ذکر است که در بسیاری از مواقع به برلیان برش تولکوفسکی نیز گفته می شود. این مدل از تراش ها حدود ۵۸ وجه دارند که برش مذکور برای اولین بار در سال ۱۹۱۹ انجام شد.

 

 

مجله طلا و جواهر

فهرست